Seuraa meitä facebookissa  

Pelko pois!

Otamme huolen hammaslääkäripelosta vakavasti. Kuuntelemme sinua ja käytämme halutessasi kivunlievitystä. Käytettävissä on tarvittaessa monenlaisia apukeinoja. Lue lisää.

Ensimmäinen käynti?

Laadimme muistilistan helpottamaan asiointia ensimmäisellä käyntikerralla. Esitietolomakkeen voi tulostaa ja täyttää jo rauhassa kotona tai vastaanotolle tullessa..

Kaikki suun terveyden palvelut saman katon alta

Hammaskulman asiantunteva tiimi neuvoo ja hoitaa kaikissa hammashoitoon ja suuhygieniaan liittyvissä tarpeissa. Saat perus- ja erikoishammashoidon, suukirurgian, esteettisen hammashoidon ja suuhygienian palvelut saman katon alta. Hammaskulmassa toimii myös kuvausasema Röntgenkulma ja hammaslaboratorio Kulmahammas.

Hampaat kuntoon jonottamatta

Tarjoamme kaikkien hammaslääketieteen osa-alueiden palveluita ilman viikkojen jonotusta. Akuuttiajan pyrimme järjestämään jo samalla päivälle. Kysy myös ilta-aikoja.

Hyvä tietää

  • Säännölliset tarkastukset ovat paras tapa ehkäistä vakavia hammasongelmia.
  • Muistutamme halutessasi ajanvarauksen tarpeellisuudesta määräajoin. Mainitse vastaanotossa jos haluat liittyä kutsujärjestelmään.
  • Oma tuttu hammaslääkäri tuntee suusi terveydentilan parhaiten. Hankkimalla oman hammaslääkärin vältyt turhilta toimenpiteiltä ja akuutit muutokset tunnistetaan ajoissa.

Hammaskulma © 2019